THIRD EAR STUDIO

RINGBINDS-ATTENTATET

Tag med tilbage til en af landets mest mærkværdige forbrydelser…

En mand bliver forsøgt myrdet. Med et ringbind. Tag med Third Ear tilbage til en af landets mest mærkværdige kriminalsager i et univers af skulderpuder, pink læbestift og store, klodsede datamater. Serien er lavet i samarbejde med Politiken.

Produktion og tilrettelæggelse: Tim Hinman og Krister Moltzen
Illustrationer: Halfdan Pisket
Videoproduktion: Alexander Forsberg

Episode 1

BENTS LISTE

Første afsnit i krimiserien om en af Danmarkshistoriens mest mærkværdige kriminalsager blandt midtfirsernes ruskindsjakker, skulderpuder, pink læbestift og store, klodsede datamater.

Episode 2

HVOR DET HELE STARTER

Hvem har konstrueret det ringbind med en skarpladt pistol, der går af, da Bent åbner det? Listen af mistænkte vokser, mens rejseholdets udsendte Kurt Kragh forsøger at finde et holdbart motiv. Er han/hun at finde i blandt Bents nærmeste eller måske imellem Bents forretningsforbindelser? Er det her personligt eller professionelt?

Episode 3

EN NAGENDE MISTANKE

Efterhånden er alle dem, der er tættest på Bent, mistænkt for at have konstrueret det ringbind med snoretræk og pistol, der var tæt på at blive Bents endeligt. Det kunne være hans kæreste Anne, hendes eks-mand eller Annes søn Brian. Et nyt spor i sagen tyder i hvert fald på, at ringbindet kommer fra et sted tæt på hjem.

Episode 4

DEN RYGENDE PISTOL

Der er nu gået halvanden måned siden Bent blev skudt i maven af en ombygget 6,35 mm Reck Commander gemt i et ringbind, og efterforsker Kurt Kragh og kollegerne er stadig på bar bund. Men da humøret er på sit laveste på Rejseholdets midlertidige politistation i Helsingør, ringer telefonen med et nyt og lovende spor i sagen…

Episode 5

DE PÆNE MÆND

Nu har Rejseholdet omsider en hovedmistænkt i sagen om et ringbind bygget om til en attentatmaskine. Det er taxachaufførens elskerindes bror. Men hvem er det så? Og hvilken interesse har han i på avanceret vis at skyde Bent Skjold Nielsen i maven? Og så er der også lige én anden ting, som vi ikke har fortalt…

Episode 6

DEN RETTE MAND TIL OPGAVEN?

Hvad er det egentligt Leif Strohmann er blevet hyret til af ledelsen i TO Data? Er Leif lejemorder? Eller er der en anden løsning på mysteriet om det ringbind, der blev købt i Hundige Centret for kr. 11.95 og bygget om til en attentatmaskine i 1987 – en Attentatmaskine med fiskesnøre, bøjede søm, en 6mm pistol og en label med navnet Bent Skjold Nielsen på forsiden?

Produktion og tilrettelæggelse: Tim Hinman og Krister Moltzen
Illustrationer: Halfdan Pisket
Videoproduktion: Alexander Forsberg

Send det videre: