THIRD EAR STUDIO

LIVET PÅ MARS

I udkanten af København er der et vaskeægte rumkapløb i gang…

Ude på Refshaleøen i udkanten af København er der et vaskeægte rumkapløb i gang. Sådan et som det, vi kender fra dengang med USA og Sovjet. Sådan et med enorme ambitioner, store personligheder og kæmpe egoer. Sådan et med mennesker, der er klar til at sætte det hele på spil for at nå derud, hvor ingen har været før – først. Serien er lavet i samarbejde med Politiken.

Produktion og tilrettelæggelse: Tim Hinman og Krister Moltzen

Episode 1

RUMKAPLØB I FORENINGSDANMARK

Ude på Refshaleøen i udkanten af København er der et vaskeægte rumkapløb i gang. Sådan et som det, vi kender fra dengang med USA og Sovjet. Sådan et med enorme ambitioner, store personligheder og kæmpe egoer. Sådan et med mennesker, der er klar til at sætte det hele på spil for at nå derud, hvor ingen har været før – først.

Episode 2

HVAD ER MARS ONE?

Når holdet bag rumprogrammet Mars One møder op i deres hollandske hovedkvarter, er det for at sende en håndfuld mennesker til Mars, hvor de skal leve på en base resten af deres liv. Men kan man det? Må man det? Mener de virkelig det? Og hvem kan fixe døren, der er gået i baglås på Mars Ones hovedkvarter?

Episode 3

REALITY-TV OG RAKETVIDENSKAB

’Mars One’ vil skabe det største tv-hit i verdenshistorien. Større end De Olympiske Lege, større end månelandingen, større end Big Brother. Det er sådan, de vil finansiere hele turen til Mars. Og hvem ville ikke se med den dag, hvor fire mennesker sætter sig om bord i en rumraket for at rejse til Mars uden en returbillet?

Episode 4

best cast scenario

Hvordan bliver det egentligt for de første, der skal leve på Mars? Hvor farligt bliver det? Hvor ensomt bliver det? Hvor kedeligt bliver det at skulle leve resten af sit liv i menneskets forpost meget, meget langt væk hjemmefra? Måske bliver det lidt som livet på u-båd i krig, måske som at bo i et iglotelt på indlandsisen eller måske som at leve i lille bælgmørk kasse på 2x2x2 meter?

Produktion og tilrettelæggelse: Tim Hinman og Krister Moltzen

Send det videre: