THIRD EAR STUDIO

KVINDEN MED DEN TUNGE KUFFERT

Et 7-part true crime roadtrip-mysterie
på tværs af hele landet

En foruroligende serie om en kvinde, der ikke er den, hun giver sig ud for at være. Om en ukendt verden af klosterrefugier, religiøse menigheder og mørke kirker. Serien er lavet i samarbejde med Politiken. Lyt til den her eller find den i din podcast-app.

Optaget, skrevet og fortalt af: Krister Moltzen
Redigering og mix: Tim Hinman
Musik: Tim Hinman
Illustration: Claudia Bille Stræde
Videoproduktion: Alexander Forsberg

Episode 1

EN NY KLOSTERGÆST

Der er noget galt på det gamle Ørslev Kloster. Intet er som det plejer at være. Ting forsvinder, rygterne går, stemningen er elendig, og om natten er der en uforklarlig larm på gangene.
Noget tyder på, at det er en af klostrets beboere, der står bag. Men hvem?

Episode 2

FRA VIN TIL VAND

En gåde. En skjult logik. Og en penibel situation, der kan afværges ved hjælp af en Golden Retriever, en ateistisk sagfører, en omdiskuteret dæmonuddrivelse og et par meter gazebind.
Kan du klare den? Det er der i hvert fald én, der kan…

Episode 3

SPORET

Et lift, en bemærkning, en fremgangsmåde og en tung kuffert, som transporteres med hver eneste gang. Alle de små spor og aftryk bliver mere og mere genkendelige for Third Ears Krister Moltzen. Det ser efterhånden ud til, at fortiden kommer til at indhente vores hovedperson…

Episode 4

SØNNEN-I-KISTEN-FIDUSEN

Det her er omfattende. På Danmarkskortet over hendes svindelnumre bliver der kortere og kortere imellem de røde prikker. Stille og roligt kommer et mønster til at stå tydeligere frem. En velafprøvet arbejdsmetode. Og måske er det igennem den arbejdsmetode at vi kan begynde at svare det store spørgsmål: Hvorfor?

Episode 5

EN FREMKALDT VILDFARELSE

Det, vi har set indtil nu, er kun toppen af isbjerget. Og her kommer isbjerget. I sin søgen efter kvinden med den tunge kuffert er Krister Moltzen nået til Norge. Hendes hjemland, hvor Krister har en norsk forbindelse, der har arbejdet parallelt med sine egne undersøgelser af hende med de mange navne. Og nu er han klar til at levere.

Episode 5a

TRE TIPS...

Vi har én god og én dårlig nyhed til dig. Eller måske nærmere tre gode og én dårlig nyhed til dig. Lad os forklare…

Episode 6

PRÆST-NET

Et enkelt døgn. Det er det eneste forspring, hun har, da hun forlader kirken i Emdrup. Men Krister har virkelig brug for hjælp, hvis han nogensinde skal nå op på siden af kvinden med den store hat, det grå hår, det sorte tøj og den meget tunge kuffert.

Episode 7

MØDET

…ja, det hedder det sidste afsnit i serien – Mødet. Og det starter i bus 5A, med Krister knæ mod knæ med hende, han har været på sporet af så længe. To fremmede i en bus. Men hvad så nu? Hvor skal han starte? Hvordan indleder han en naturlig samtale, med en han ved alt for meget om?

Optaget, skrevet og fortalt af: Krister Moltzen
Redigering og mix: Tim Hinman
Musik: Tim Hinman
Illustration: Claudia Bille Stræde
Videoproduktion: Alexander Forsberg

Send det videre: